FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö.

FitFashion-bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi. Sivustolla on yli 50 aktiivista bloggaajaa inspiroimassa ja motivoimassa lukijoitaan niin innostuneen harrastajan kuin ammattilaisenkin näkökulmasta.

Aktiivinen elämäntyyli ja hyvinvointi ovat FitFashionin bloggajien pääteemoja, joiden lisäksi blogeista pääsee lukemaan monipuolisesti hyviä juttuja monista muistakin aiheista, kuten vaikkapa tyylistä, kauneudesta, ruoasta. ihmissuhteista ja perhe-elämästä.

Kaikki FitFashion-bloggaajat toimivat itsenäisesti ja vastaavat oman bloginsa sisällön julkaisemista. Tutustu myös palvelun käyttöehtoihin!

Kaikilla FitFashionin bloggaajilla on sanavapauteen perustuva oikeus kertoa mielipiteensä. Jos blogikirjoitukseen sisältyy mainos tai kaupallinen yhteistyö, siitä kerrotaan aina selvästi lukijalle.

Miten FitFashion syntyi?

Alun perin FitFashionin suunnittelu alkoi vuoden 2012 loppupuolella, kun yhteisön perustajat alkoivat miettiä, millainen urheilulliseen elämäntyyliin keskittyneestä blogiyhteisöstä pitäisi rakentaa. Ideoinnin seurauksena huhtikuussa 2013 avautui Suomen suurin urheilullisen elämäntyylin blogiyhteisö.

Nyt fitnessaiheiden, kilpaurheilun ja dieettaamisen rinnalla on monia muitakin teemoja. A-lehtiin FitFashion muutti vuonna 2014.

Ota yhteyttä!

Toimitus
[email protected]

Ulla Veirto / Päätoimittaja
[email protected]
+358 50 414 4315

Sari Kilpiäinen / Tuottaja
[email protected]

+358 50 4144 355

Mediamyynti
Katri Abrahamsson
[email protected]
+358 50 4144 379

FitFashion / A-lehdet Oy
Risto Rytin Tie 33,
00081 A-lehdet