Käyttämällä FitFashion.fi-palvelua hyväksyt palvelun kustantajan A-lehdet Oy:n käyttöehdot ja yksityisyyden suojaa koskevat periaatteet. FitFashion.fi-palvelun kustantajalla (A-lehdet Oy) on oikeus muokata ehtoja ja muuttaa niiden sisältöä päivittämällä käyttöehtoja ilman erillistä ennakkovaroitusta. Mikäli et hyväksy käyttöehtoihin tehtäviä päivityksiä, sinun tulee pidättäytyä palvelun käytöstä.

FitFashion on suunniteltu käytettäväksi ensijaisesti Suomessa, joten ehtoihin ja palvelun käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Tutustu tarkemmin A-lehtien rekisteriselosteeseen ja evästekäytäntöön täällä. Lue myös A-lehtien kaikkia verkkopalveluita, eli myös FitFashionia, koskevat käyttöehdot täällä.

FitFashion-yhteisön etiketti bloggaajille (ja lukijoille)

  1. Kysy lupa kuvan käyttöön. Kaikista turvallisin ja ainoa oikea tapa käyttää kuvia blogissa, on toimia ajantasalla olevien lakien ja säännösten mukaisesti. Käytä omia kuviasi ja sellaisia kuvia, joiden käyttämiseen sinulla on lupa. Kun olet saanut luvan kuvan käyttöön blogissasi, merkitse myös lähde. Bloggaajat ovat itse vastuussa oman bloginsa kuvien tekijänoikeuksista.
  2. Muista laki. Kaikki aiheet maan ja taivaan välillä ovat FitFashionissa sallittuja, mutta jos jokin sisältö on jollain tapaa herjaavaa, syrjivää tai loukkaavaa, sitä ei sallita. Jos joku mielestäsi rikkoo FitFashionin käyttösääntöjä tai Suomen lakia, ilmoita sisällöstä toimitukselle ([email protected]). Toimituksella on oikeus poistaa loukkaava materiaali ja sitä levittänyt käyttäjä FitFashionista.
  3. Älä haasta tarkoituksella riitaa. FitFashionissa saa olla eri mieltä ja esittää kriittisiäkin mielipiteitä. Nimettömät hyökkäävät kommentit eivät kuitenkaan kuulu FitFashioniin. Kunnioita muiden mielipiteitä äläkä haasta riitaa. Blogin pitäjällä on oikeus poistaa asiattomiksi kokemansa kommentit blogistaan. Lisäksi sivuston toimituksella on oikeus poistaa asiattomat kommentit tai etikettiä rikkova käyttäjä ilman erillistä varoitusta.
  4. Muista yksityisyyden kunnioittaminen. Älä julkaise kenenkään henkilökohtaisia tai muuten luottamuksellisia tietoja, kuten nimeä, kotiosoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa ilman, että sinulla on julkaisuun lupa. Muista myös kysyä lupa ennen kuin julkaiset kenestäkään tunnistetavan kuvan!
  5. Älä sorru piilomainontaan. Ethän spämmää FitFashionissa tai lähetä kenellekään roskapostia. Piilomainonta FitFashionissa on kielletty. Jos sinulla on blogissasi kaupallinen yhteistyö, kuten sovittu kampanja tai arvonta, merkitsethän mainonnan aina oikein ajankohtaisen ohjeistuksen mukaisesti.