Hyvinvointi, Treeni, Tyyli ja kauneus

Mini Fitness

Inspiraatiota ja motivaatiota! Mini Fitness on blogi täynnä hyvinvointia ja elämän iloa. Elämän tasapaino ja nautinto johdattavat blogin eri teemojen pariin ja tarjoavat positiivista energiaa jokaiselle sitä hakevalle – treenivinkkejä unohtamatta.

Siirry blogiin »
Perhe ja suhteet, Treeni

Monna treenaa

Monna treenaa -blogin takaa löytyy pienen tyttölapsen äiti, personal trainer, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Liikunta ja hyvinvointi on sekä Monnan harrastus että unelma-ammatti! Urheilun lisäksi blogissa mukana perhe-elämää ja lähes kaikkea muuta, mitä vastaan tulee!

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni, Tyyli ja kauneus

Ida Jemina

Ida Jemina -blogissa jaetaan asiantuntemusta treeniin, ravitsemukseen ja muihin urheilijan elämään liittyen. Aiheina pyörivät vahvasti myös muoti, kauneus ja hyvinvointi. Ida toimii bloggauksen ohessa myös fitnessvalmentajana.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Perhe ja suhteet, Ruoka

Too big to be me

Anna on kolmen lapsen äiti, joka työskentelee bloggaamisen ohessa sosiaalisen median parissa ja opiskelee yliopistossa elintarviketieteiden maisteriksi. Blogissa keskitytään perhe-elämään, ja kaikista arjen vaikeuksista huolimatta Anna kokee elävänsä elämänsä onnellisinta aikaa.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Piia Pajunen

Ammattilaisfitnesskilpailija Piia Pajunen rakastaa kahvia, huonoa huumoria, jäätelöä ja elämän pieniä asioit. Blogista löytyy inspiroivia juttuja treenaamisesta, hyvinvoinnista, ravinnosta ja arjesta. ”Elämä on hämmentävää, mutta niin olen minäkin.”

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Ruoka, Tyyli ja kauneus

On my way

On my way -blogissa pääteemoja ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat. Jutalta löytyy paljon gluteenittomia- ja maidottomia reseptejä, hyvinvointivinkkejä, kauneutta, muotia, arkipäivää ja lisäksi syvällisen henkilökohtaisia pohdintoja.

Siirry blogiin »
Perhe ja suhteet, Treeni

Metallisydän

Metallisydän-blogista löytyy huumorin sävyttämiä kirjoituksia treenistä, ruuasta, lisäravinteista ja elämästä yleensäkin. Perhe-elämä ja isyys ovat vahvasti mukana blogissa, jossa treenataan ajoittain kovaa ja vietetään paljon aikaa perheen kanssa.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Aaro Huttunen

Aaro Huttunen on elämäntavakseen kuntosalin löytänyt nuorimies. Hän opiskelee fysioterapiaa ja blogissa kirjoitaa intohimoistaan, joista kaikki liittyvät jollakin tapaa terveyteen.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Perhe ja suhteet, Treeni

Aurora Renvall

Nuoren yrittäjän lifestyle-blogissa käsitellään elämää valmentajana, vaimona ja toimitusjohtajana. Aurora Renvallin tavoite on onnellisuus ja tyytyväisyys, sillä elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista – välillä pitää juoda samppanjaakin!

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Ruoka, Treeni

Coaching Kira

Blogini keskittyy liikuntaan, ravitsemukseen, stressin- ja mielenhallintaan ja palautumiseen, sosiaalisiin suhteisiin sekä elämästä nauttimiseen. Välillä saatetaan mennä asian vierestäkin. Toisaalta little party never killed nobody. 🙂

Siirry blogiin »
Ruoka, Treeni

Do it today

Do it today -blogi käsittelee kokonaisvaltaista hyvinvointia aina liikunnasta ja ruokailusta henkiseen hyvinvointiin. Treenit, treenivinkit ja ruokareseptit ovat blogin pääteemoja.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Perhe ja suhteet

Krista M

Krista M. on lifestyleblogi jossa tasapainoillaan perhearjen kiireiden ja tavoitteellisen juoksuharrastuksen keskellä. Höpötellään vauvapuhetta ja kehitetään kuntoa. Hyvällä mielellä tottakai. Tervetuloa mukaan!

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Krista Seuna

Krista Seunan blogissa pääsee seuraamaan nuoren naisen energistä elämää, jossa välillä mennään kevyesti leijaillen, mutta ajoittain myös vakavoidutaan. Liikunta ja terveelliset elämäntavat kuuluvat Kristan blogin pääteemoihin.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Linda Paldanius

Linda Paldanius kirjoittaa omien sanojensa mukaan ”usein kieli poskella ja vain harvoin suu kiinni”. Blogista löytyy paljon huumorin höystämiä kertomuksia fitness-kisaamisesta, treeneistä, arjesta, juhlasta ja elämästä ylipäätään.

Siirry blogiin »
Treeni

Ninnin energianurkkaus

Kolme lasta, kaksi koiraa, työ ja liikaa energiaa! 30v kriisi vei vasta aikuisiällä liikunnasta kunnolla innostuneen naisen maratonille, sitten kuvioihin tuli triathlon, josta Ninnin energianurkkaus -blogista pääsee lukemaan.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Outi Karita

Positiivinen elämänasenne, hymy ja värikkyys ovat kantavia voimia elämässä ja niin myös Outi Karitan blogissa. Kehon ja mielen hyvinvointi on tärkeää treenin ohella.

Siirry blogiin »
Treeni

Project me

Sonjan Project me -blogista löytyy suurella sydämellä ammennettua motivaatiota treenaamiseen, liioiteltua kilpailunhalua sekä pintaa syvemmällä elämisen ja itseironian käsi kädessä kulkemista.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Ruoka, Treeni

Silfvernagel

Blogin takaa löytyy 25-vuotias intohimoinen treenaaja, Netflix-addikti, yrittäjä ja some-aktiivi. Kiinnostuksen kohteina on treenin, ravinnon ja terveyden lisäksi vahvasti ihmismieli, inspiraatio ja ylipäänsä itsensä kehittäminen.

Siirry blogiin »
Treeni

Treenikengissä

Treenikengissä-blogista löytää pohdintoja urheilulliseen ja terveelliseen elämäntyyliin liittyen. Mukana on myös konkreettisia treenitavoitteita ja juttuja niiden etenemisestä.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Tyttö sinä olet vahva

Tyttö sinä olet vahva -blogia kirjoittaa kolmenkympin ylittänyt monipuolinen nainen Minna. Minna on entinen pitkän linjan  kampaamoyrittäjä, personal trainer, fitness kilpailija ja nykyinen sairaanhoitaja-diakonissa opiskelija. Blogissa käsitellään hyvinvointia, treenaamista, matkustelua, sekä elämäntapahtumia positiivisen ajattelun voimin. Minna nauttii elämän luksuksesta kuin myös pienistä arkisista asioista.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Ruoka

Vegetreenari

Kasvisruokaa liikkujille, matkakertomuksia, hyvinvointia ja arjen sattumuksia! Linda on kotitalousopettaja, ravitsemuksen ammattilainen ja perheen äiti. Vegetreenari-blogista löydät terveellisiä kasvisruoka- ja leivontavinkkejä.

Siirry blogiin »