Hyvinvointi, Treeni, Tyyli ja kauneus

Ida Jemina

Ida Jemina -blogissa jaetaan asiantuntemusta treeniin, ravitsemukseen ja muihin urheilijan elämään liittyen. Aiheina pyörivät vahvasti myös muoti, kauneus ja hyvinvointi. Ida toimii bloggauksen ohessa myös fitnessvalmentajana.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Piia Pajunen

Ammattilaisfitnesskilpailija Piia Pajunen rakastaa kahvia, huonoa huumoria, jäätelöä ja elämän pieniä asioit. Blogista löytyy inspiroivia juttuja treenaamisesta, hyvinvoinnista, ravinnosta ja arjesta. ”Elämä on hämmentävää, mutta niin olen minäkin.”

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Perhe ja suhteet, Treeni

Monna

Monna -blogin takaa löytyy pienen tyttölapsen äiti, personal trainer, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Monna kannustaa blogissaan lukijoitaan olemaan rohkeasti omanlaisiaan. Blogissa tartutaan asioihin positiivisuuden kautta ja  teemoja blogissa ovat äitiys, treeni ja positiivinen kehonkuva. Monnan motto onkin ”ole rohkeasti sinä”!

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Ruoka, Tyyli ja kauneus

On my way

On my way -blogin pääteemoja ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat. Jutalta löydät paljon gluteenittomia ja maidottomia reseptejä, hyvinvointivinkkejä, kauneutta, muotia, arkipäivää ja syvällisen henkilökohtaisia pohdintoja.

Siirry blogiin »
Perhe ja suhteet, Treeni

Metallisydän

Metallisydän-blogista löytyy huumorin sävyttämiä kirjoituksia treenistä, ruuasta, lisäravinteista ja elämästä yleensäkin. Perhe-elämä ja isyys ovat vahvasti mukana blogissa, jossa treenataan ajoittain kovaa ja vietetään paljon aikaa perheen kanssa.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Pauliina’s Fit World

Pauliina’s Fit World -blogista löytää niin motivaatiota, hyviä keskustelunaiheita, reseptejä, kauneusjuttuja ja treenivinkkejä. Hyvinvointi on Pauliinalle intohimo ja hän haluaa motivoida myös muita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Bloggaamisen lisäksi Pauliina toimii myös personal trainerina ja fitnessvalmentajana.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Ruoka, Treeni

Coaching Kira

Blogini keskittyy liikuntaan, ravitsemukseen, stressin- ja mielenhallintaan ja palautumiseen, sosiaalisiin suhteisiin sekä elämästä nauttimiseen. Välillä saatetaan mennä asian vierestäkin. Toisaalta little party never killed nobody. 🙂

Siirry blogiin »
Ruoka, Treeni

Do it today

Do it today -blogi käsittelee kokonaisvaltaista hyvinvointia aina liikunnasta ja ruokailusta henkiseen hyvinvointiin. Treenit, treenivinkit ja ruokareseptit ovat blogin pääteemoja.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Perhe ja suhteet

Fitnesshäiriö

22-vuotias surffimimmi joka opiskelee liikunnanohjaajaksi tällä hetkellä Ausseissa. Entinen bikinifitneksen Suomen mestari ja jalkapalloilija. Elän urheilulle ja rakastan haastaa itseäni elämän eri osa-alueilla. Janoan seikkailuja eikä elämästäni menoa ja meininkiä puutu!

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Flow & Evolve

Tuore personal trainer Leea ei usko pussidieetteihin tai kieltolistoihin vaan voimaharjoitteluun ja pysyvään muutokseen. Omien virheiden kautta kultaisen keskitien löytänyt nainen bloggaa arjen tasapainoisesta hyvinvoinnista, endorfiinihumalasta ja itsensä ylittämisestä!

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Perhe ja suhteet

Krista M

Krista M. on lifestyleblogi jossa tasapainoillaan perhearjen kiireiden ja tavoitteellisen juoksuharrastuksen keskellä. Höpötellään vauvapuhetta ja kehitetään kuntoa. Hyvällä mielellä tottakai. Tervetuloa mukaan!

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Krista Seuna

Krista Seunan blogissa pääsee seuraamaan nuoren naisen energistä elämää, jossa välillä mennään kevyesti leijaillen, mutta ajoittain myös vakavoidutaan. Liikunta ja terveelliset elämäntavat kuuluvat Kristan blogin pääteemoihin.

Siirry blogiin »
Treeni

Ninnin energianurkkaus

Kolme lasta, kaksi koiraa, työ ja liikaa energiaa! 30v kriisi vei vasta aikuisiällä liikunnasta kunnolla innostuneen naisen maratonille, sitten kuvioihin tuli triathlon, josta Ninnin energianurkkaus -blogista pääsee lukemaan.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Outi Karita

Positiivinen elämänasenne, hymy ja värikkyys ovat kantavia voimia elämässä ja niin myös Outi Karitan blogissa. Kehon ja mielen hyvinvointi on tärkeää treenin ohella.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Perhe ja suhteet, Tyyli ja kauneus

Queen of Everything

Queen of Everything -blogi on kurkistus helsinkiläisen plus size naisen elämään ja tarjoaa lukemista niin herkkuhirviötä vastaan taistelemisesta kuin motivaation ja hyvän olon metsästämisestä. Blogista löydät lisäksi kauneutta ja tyyliä, sisustamista, matkustelua ja asiaa myös pintaa syvemmältä.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Ruoka, Treeni

Silfvernagel

Blogin takaa löytyy 25-vuotias intohimoinen treenaaja, Netflix-addikti, yrittäjä ja some-aktiivi. Kiinnostuksen kohteina on treenin, ravinnon ja terveyden lisäksi vahvasti ihmismieli, inspiraatio ja ylipäänsä itsensä kehittäminen.

Siirry blogiin »
Hyvinvointi, Treeni

Tyttö sinä olet vahva

Tyttö sinä olet vahva -blogia kirjoittaa kolmenkympin ylittänyt monipuolinen nainen Minna. Minna on entinen pitkän linjan  kampaamoyrittäjä, personal trainer, fitness kilpailija ja nykyinen sairaanhoitaja-diakonissa opiskelija. Blogissa käsitellään hyvinvointia, treenaamista, matkustelua, sekä elämäntapahtumia positiivisen ajattelun voimin. Minna nauttii elämän luksuksesta kuin myös pienistä arkisista asioista.

Siirry blogiin »